Referenties - RokjeNaaien

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Referenties

De filmpjes zijn ideaal. Stap voor stap duidelijk uitgelegd. Eigenlijk heb je privé les waar je zelf het tempo van bepaalt.

En als 't te snel gaat, speel je het filmpje gewoon opnieuw :-) - Wlada

Rokjenaaien.nl is een super cursus! Ingrid is een hele goede naaister, kent alle kneepjes van het vak. Maar ze is ook een goede lerares en legt dingen duidelijk uit, iets wat voor veel vakmensen best moeilijk is. Met de lessen van rokjenaaien.nl lukt het iedereen zeker om te leren naaien!
- PaulaDe filmpjes zien er erg professioneel uit! Je leert een vaardigheid waar je je hele leven wat aan hebt.
De instructiefilmpjes maken het ook heel aantrekkelijk om te leren.
Ik naai zelf ook al heel wat jaren. Fantastisch dat je een op maat gemaakt patroon krijgt! - Yvonne

Ik heb de cursus een aantal jaren geleden gevolgd. Ik had geen enkele naaiervaring. Maar door de stap-voor-stap cursus leerde ik in een paar uur met een naaimachine omgaan en zelf een rok te maken! Ik heb er al jaren plezier van. Tot op de dag van vandaag gebruik ik het basispatroon om te naaien. Echt een aanrader! - Lydia

Wat een praktische en duidelijke stap voor stap cursus! Als coupeuse ken ik de kneepjes van het vak. De filmpjes zijn een ideale lesmethode! Alle stappen kan je makkelijk nadoen.
Ik vind het goed uitgelegd en ben erg enthousiast over de cursus!
-Gonja
Ja, ik wil ook leren naaien!


AANMELDEN

Ik vind de website heel duidelijk en leuk. Hoe je met een vriendelijke stem les geeft en hoe je moet omgaan met de naaimachine en het materiaal.  Wat ben je toch creatief! Bedankt voor de mooie dingen die je voor mij hebt genaaid. - Dorli


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu